Tomrum

Våra produktionsmetoder

HS Vakuumplast AB arbetar huvudsakligen med vakuumformning, men i och med detta har vi blivit väldigt duktiga på andra områden under åren. CNC-bearbetning, polyuretanskumning, stansning, varm- och kallbockning, limning, ultraljudsvetsning och montering. Vi tillverkar själva de verktyg som behövs i produktion med hjälp av vår egen verktygsavdelning samt via våra duktiga underleverantörer.

Allt detta ihop med CAD/CAM gör att vi kan följa dig från idé till storskalig serietillverkning. Kort och gott – vi kan hjälpa dig att lösa de flesta problem som du får.

Vi arbetar ständigt med att få ner ledtider för en första prototyp, därför investerade vi under 2014 i en kraftigare & större 5-axlig CNC maskin som gör att vi kan bearbeta 2 olika detaljer simultant samtidigt som vi kan ställa om och fräsa prototypformar eller fräsfixturer, om våra leverantörer har för lång leveranstid.

Detta tillsammans med Tebis CAD/CAM gör att vi kan tillverka verktyg och nya detaljer snabbare och med större noggrannhet än tidigare.