Tomrum

Om HS Vakuumplast

HS Vakuumplast AB är ett plastföretag i Kramfors, som grundades 1990. I över 25 år har vi hjälpt kunder att produktutveckla och ligga i framkant inom sina respektive branscher.

Företaget grundades av Hans Törnlund och Sune Libell.  I starten var de ensamma att arbeta i fabriken, sedan dess har verksamheten utvecklats rejält och produktionsytorna har mer än femdubblats. Numera ägs och drivs HS Vakuumplast AB av Hans Törnlund, Sune Libell och Michael Boman. Tillsammans med våra duktiga operatörer är vi totalt 10 anställda.

Drivkraften i vårt företag har alltid varit utveckling och problemlösning. Med detta vänder vi oss till företag i Norden, stora som små, och erbjuder konstruktionshjälp, prototyper, hela vägen fram till stor serietillverkning.  Vi strävar efter att ha långsiktiga kundrelationer med ett nära samarbete, vilket leder till korta beslutsprocesser och stor flexibilitet hos oss som leverantör.

HS Vakuumplast AB har en mångsidig modern maskinpark med kapacitet att klara höga krav på bearbetningsnoggrannhet och snabbhet. I denna maskinpark ingår även egen verktygstillverkning.

HS Vakuumplast AB har kunder över hela Sverige samt Norge och Polen. Samarbetsförhållandena hos oss framgår av arbetsinstruktioner och organisationsschema. Ansvar och befogenheter är klart dokumenterade i våra befattningsbeskrivningar.

Vi arbetar både efter kvalitetssystem och miljöledningssystem. Allt produktionsspill är till 100% återvinningsbart och återanvänds på lämpliga produkter.

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss!

Tomrum

Här finns vi!

Vi finns centralt i Kramfors vid Ångermanälvens strand

Magasinvägen, 872 32 KRAMFORS

Tel: 0612 – 71 14 25

E-post: info@hsvakuumplast.se